Het gastenverblijf

We bieden 2 verschillende verblijfsarrangementen

U hebt de keuzemogelijkheid voor  ofwel vakantiewoning of voor bed & breakfast. In het geval van de bed & breakfast-formule — in principe max 3 dagen — krijgt u op een door u gekozen tijdstip ontbijt geserveerd in uw appartement of in de tuin. Alle elders genoemde faciliteiten staan in  beide keuze-opties tot uw beschikking.

 

 

Routebeschrijving

Onder ‘Routebeschrijving‘ staat beschreven hoe u ons kunt bereiken.

Op het afgesloten erf van de boerderij kunt u parkeren en verder verblijven in de rustgevende tuin of er op uitgaan in de prachtige omgeving van het Land van Cuijk; en natuurlijk naar Historisch Grave.

Wandelen

De Vogelshoek ligt aan het  Maas- en Peelliniepad (MLAW) en aan een knooppuntenroute.
Ook talloze andere wandelmogelijkheden liggen in de directe omgeving, zoals naar kasteel Tongelaar in Mill & Sint Hubert.

Fietsen

Direct vanaf de Vogelshoek kunt u knooppunten-fietsroutes oppakken. Ook is het heel aantrekkelijk om bijvoorbeeld per mountainbike tochten te maken in het Noord-Limburgse heuvelland en in het Reichswald op de grens met Duitsland.

Watersport

Mogelijkheden te over aan de Kraaijenbergse Plassen (Beers) of bij De Kuilen (Mill).

Schaatsen en paardrijden

Op de fraaie Broekse Wielen, enkele honderden meters vanaf het gastenverblijf, kan geschaatst worden mits er voldoende vorst is voor natuurijs.
Ruiterroutes lopen door de Vogelshoek.